Home Ons Instituut Locaties en Trainingsdagen Kosten Aanmelden Referenties Contact & Vragen
Examentraining Nederlands  Examentraining Frans  Examentraining Duits Examentraining Engels Examentraining Wiskunde A  Examentraining Wiskunde B Examentraining Geschiedenis Examentraining Aardrijkskunde VAKKEN LOCATIES Examentraining Biologie Examentraining Natuurkunde  Examentraining Scheikunde Examentraining Economie Examentraining Spaans  Examentraining Maatschappijwetenschappen Examentraining Kunst algemeen Examentraining Bedrijfseconomie
Examentraining voor alle vakken en niveaus Slagen doe je met Samen Examen!

VWO

HAVO

VMBO-TL

Examentraining Dordrecht  Examentraining Rotterdam  Examentraining Gorinchem  Examentraining Den Haag Examentraining Oud-Beijerland Examentraining Tilburg Examentraining Oisterwijk/Boxtel Examentraining Breda Examentraining Barendrecht REFERENTIES

Met behulp van uw examentrainingen ben ik tegen ieders verwachting geslaagd. Zowel de mentor als de directie waren ervan overtuigd dat ik het niet zou halen. Gelukkig hadden ze ongelijk en jullie, met jullie steun en vertrouwen, gelijk. Ik heb de trainingen voor biologie, scheikunde en economie gedaan met onderstaande resultaten:


Biologie: schoolexamen 5.2 en centraal examen 5.8

Economie: schoolexamen 5.0 en centraal examen 6.0

Scheikunde: schoolexamen 4.4 en centraal examen 5.5


Alles was perfect geregeld en deze betrokkenheid van leraren (die mij niet eens kennen) heb ik in mijn schoolcarrière nog niet meegemaakt.


Marijke

Diploma HAVO

Ik heb bij jullie examentraining Engels gevolgd.
Eindcijfer schoolexamen: 5,2
Eindcijfer centraal examen: 6,5

De docent die heeft geholpen was aardig en ik heb er veel aan gehad. Ik mocht haar, er was een goede klik. Geen problemen!


Damian

Diploma VMBO-TL

Ik ben zeer tevreden met de examentraining, mijn cijfer van M&O is van een 5,3 gemiddelde naar een 7,5 voor mijn examen gegaan. Het gebouw waar de examentraining wordt gegeven is makkelijk bereikbaar, het eten dat was verzorgd door de examentraining was zeer goed en de leraar die de training gaf, was een zeer goede leraar.


Jim

Diploma HAVO

Ik vond het top examentrainingen! Heel fijn dat het van goede docenten was, deze trainingen hebben mij zeker geholpen!

Bedankt!


Angela

Diploma HAVO

Ik ben geslaagd! Stond voor economie een 5,6 en heb voor m'n centraal examen een 6,6 gehaald. Ik vond de examentraining erg fijn, alle stof werd goed doorgenomen met nog handige tips voor het examen, heb er veel aan gehad. Nogmaals bedankt voor de examentraining en succes met de verdere examentrainingen!


Jody

Diploma VWO

Samen-Examen verzorgt examentrainingen voor o.a. het Einstein Lyceum in Rotterdam, het Hoeksch Lyceum in Oud-Beijerland, 2College in Oisterwijk/Tilburg en het Insula College in Dordrecht.Hieronder enkele reacties van leerlingen van diverse scholen die een of meer examentrainingen gevolgd hebben bij instituut Samen-Examen.

Ik heb examentraining bij jullie gedaan voor wiskunde A. Mijn schoolexamencijfer was een 7.0 en op mijn examen heb ik een 7,7 gehaald, mede door jullie training! Ik kan niet anders dan mijn complimenten geven over hoe jullie alles hebben geregeld. De docent was heel duidelijk, hielp ons individueel heel goed en dit kwam ook mede door de kleine groepjes. Echt een top examentraining die ik iedereen zou aanraden.


Sèna

Diploma VWO

Beste Samen-Examen,

Allereerst, ik ben geslaaaagd    !!!

Ik had bij jullie economie en wiskunde gevolgd.

Eco SE = 5.9 / Eco CE = 6.5

WisA SE = 4.7 / WisA CE = 6.0.

Zoals te zien is, een grote vooruitgang waar ik jullie voor wil bedanken!!!


Melanie

Diploma HAVO

Beste Samen-Examen,

Ik ben super blij en tevreden met de examentraining. Het heeft veel duidelijkheid en overzicht gegeven van zowat alle examenstof, doordat er goed de tijd werd genomen om uit te leggen. 


Amber

Diploma VWO

Samen-Examen is een van de sponsors van de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:  “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik heb een examentraining geschiedenis gevolgd bij Samen-Examen en ik zou dit iedereen aanraden. Voor mijn SE geschiedenis stond ik gemiddeld

een 5.9 en voor mijn CE haalde ik dankzij deze examentraining een 8.7! Deze examentraining heeft zeker nut gehad en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Bedankt voor de goede examentraining! 

Anaïs

Diploma HAVO

Dit heeft goed geholpen, alles duidelijk en overzichtelijk (M&O; SE 5.6, CE 6.6)


Ronnie

Diploma VWO

Ik ben geslaagd voor mijn examen! Ik had voor mijn SE een 5.7 gemiddeld en heb voor mijn economie examen een 7.6 gehaald!

Heel erg bedankt nog voor de examentraining waardoor ik mijn examen heb kunnen halen. Ik heb er veel van geleerd.

 

Megan

Diploma HAVO

Examentraining gehad van Samen-Examen. Het was super, zeker aan te raden!!! Ze huren super goede docenten in, catering wordt top georganiseerd. Echt een hele nuttige dag gehad! Bedankt.


Sofie

Diploma HAVO